top of page
Top Leaders LR Health & Beauty Greece and Cyprus / Marketing & Sales 

Σήμερα ο Στέφανος συγκαταλέγετε μέσα στα πετυχημένα στελέχη της LR Health & Beauty στην Κύπρο. Εκτός από την Κύπρο αναπτύσσει την επιχείρηση του και στο εξωτερικό  με έδρα την Δερύνεια - Αμμόχωστος. Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή στο χώρο του Δικτυακού Μάρκετινγκ με την LR μόλις 16,5 ετών. Μπήκε σε αυτό τον χώρο με αφορμή ένα προϊόν και σήμερα ηγείται με τον δικό του παράδειγμα ενός μεγάλου δικτύου με πάνω από 600000 τζίρο και έχοντας χιλιάδες συνεργάτες και πελάτες στην Κύπρο και εξωτερικό.

 

Ως νέος είναι ενεργός στα Social Media και ασχολείται με το Facebook, Instagram, Tik Tok, YouTube & Linkedin. Μπορείτε να βρείτε αρκετό υλικό από τον Στέφανο μέσα από τα δικά του Social Media μιας και ειδικά σήμερα μιλάμε για μια εποχή τον 21ο αιώνα που τα πάντα βρίσκονται μέσα στο διαδίκτυο. Έχει αξιοποίηση την δύναμη της τεχνολογίας και των Social Media και αυτό τον έχει βοηθήσει να να δημιουργήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής για αυτόν την οικογένεια του αλλά και να μεταλαμπαδεύσει και σε άλλους ανθρώπους το ίδιο, αξιοποιώντας την LR Health & Beauty σαν επαγγελματική ευκαιρία για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Αυτοκίνητα από την LR
STEF.jpg
ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Για εμένα προσωπικά γνωρίζοντας καθημερινά αυτό τον χώρο των Πωλήσεων από τον 6/2009 είναι ένας ατελείωτος χώρος που συνεχώς μπορείς να μαθείς νέα πράγματα. Θέλω από την δική μου πλευρά να μάθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται για τον χώρο αυτό και να μοιράζομαι προσωπικές εμπειρίες και online μέσα από τα social media. Είτε είσαι στο ξεκίνημα σου είτε είσαι προχωρημένος σε αυτό τον χώρο πιστευώ κάτι θα μπορείς να βοηθηθείς. Το να μάθεις να συστήνεις το προϊόν σου ή την υπηρεσία σου είναι σπουδαίο πράγμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι αν το σκεφτούμε τα πάντα είναι πώληση. Σίγουρα εν έτη 2021 υπάρουν πολύ διαφορετικοί τρόποι πλέον να πρωθήσεις τα προϊόντα σου αλλά η βάση δεν αλλάζει και κάποιες αρχές. Παλαιότερα μπορούσες να κάνεις μια πώληση μόνο προσωπικά σήμερα μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο εκτός από κοντά και μέσα από τα social media από διάφορες πλατφόρμες. 

 

Οι πωλήσεις είναι ο χώρος που μπορεί όποισδηποτε ψάχνει καλύτερες ευκαιρίες για εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη αρκεί:

Α) Να είναι ανοιχτός συνέχεια σε ότιδήποτε νέο υπάρχει. 

Β) Να είναι ανοιχτός να μάθει - εκπαιδεύσιμος

Γ) Να έχει την υπευθυνότητα για να εξελίσσεται συνεχώς.

Προσωπικά πότε δεν φανταζόμουν ότι θα ασχολόμουν με τις πωλήσεις γιατί ήταν κάτι που δεν γνώριζα αλλά ήταν και μακριά από τα δικά μου δεδομένα - προσόντα. Μπορείς να γυρίσεις σπίτι σου κάθε μέρα με εισόδημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

 

Η πώληση είναι μια διαρκής διαδικασία που επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή  και δεν περιορίζεται μόνο στις εμπορικές πράξεις και πρακτικές. Eμπεριέχει γνώση, επιθυμία, ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, εμπιστοσύνη, πρόθεση για επιτυχία όπου κάθε εμπόδιο αντιμετωπίζεται ως μια νέα πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπιστεί και όχι ως μια δικαιολογία  αναστολής δράσης. Κατά συνέπεια οι πωλήσεις είναι επικοινωνία, κουλτούρα, θετική στάση που τελικά γίνεται τρόπος ζωής με κύριο χαρακτηριστικό την αισιοδοξία.

Social Media

Αγαπώ και λατρεύω τα Social Media για πάρα πολλούς λόγους. Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι ότι μπορώ να βρίσκομαι παντού και να μιλάω για αυτό που αγαπώ. Μπορώ με το “πάτημα ενός κουμπιού” να είμαι στο σπίτι κάθε πελάτη ή συνεργάτη μου και όχι μόνο. Τα Social Media μου έδωσαν την ευκαιρία να αναπτύσσομαι συνεχώς και να μπορώ να μεταλαμπαδεύσω την εμπειρία μου αλλά και την γνώση μου και σε άλλους ανθρώπους ακόμα και που δεν γνωρίζω. Νομίζω εσύ τώρα που διαβάζεις αυτά τα λόγια ακόμα και να μην με έχεις γνωρίσει ποτέ θα έχεις καταλάβει ότι μπορείς να κερδίσεις, να εμπνευστείς , να παρακινηθείς από την δυνατότητα να μπορείς δωρεάν να με γνωρίζεις ακόμα και ας μην γνωριστήκαμε ποτέ. Πριν την πανδημία με το Covid 19  ταξίδευα ατελείωτες ώρες με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο για να στηρίξω συνεργάτες μας αλλά και για να μπορώ να δώσω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου. Σήμερα αυτό μπορεί να γίνει μέσω των Social Media.

 

Σίγουρα δεν θέλω κάποιος να νομίσει ότι με τα Social Media θα βγάλεις γρήγορα ή εύκολα χρήματα. Φυσικά και θέλει προγραμματισμό και αφοσίωση. Θα σου επιβεβαιώσω όμως ότι αξίζει κάθε λεπτό που θα μελετήσεις και θα διαβάσεις γιατί συνεχώς τα Social Media αναβαθμίζονται και εξελίσσονται. Κάθε μέρα μπορείς να μοιράζεσαι διάφορα πράγματα τα οποία δοκιμάζεις ή έχεις δοκιμάσει και λειτουργεί. Μην περιμένεις ποτέ να γίνεις τέλειος.

 

Ειδικά μέσα από τα Stories του Facebook & Instagram αν ξεκινήσεις να με ακολουθείς θα δεις  την καθημερινότητα μου. Μην περιμένεις την κατάλληλη στιγμή ξεκίνα με ότι εργαλεία έχεις και στην πορεία θα γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος/η. Αυτό έκανα και εγώ. Να είσαι ο εαυτός σου, αυθεντικός αληθινός και βρες αυτό που σε γεμίζει και ξεκίνα να μοιράζεσαι πράγματα. Το πιο σημαντικό βήμα είναι αυτό απλά να το κάνεις.

Έλα να συνδεθούμε Facebook l Instagram l Linkedin l Youtube l Tik Tok

“Social Media ένας τεράστιος κόσμος με απεριόριστες δυνατότητες ”

WORK FROM ANY WHERE ONLINE .JPG
bottom of page